Incoda is alweer in aantocht

Woensdag 12 juni 2024

Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
Incoda is alweer in aantocht
Incoda is alweer in aantocht Incoda is alweer in aantocht Incoda is alweer in aantocht

Over een kleine drie maanden is het weer zover, dan kun je de nieuwste collecties raamdecoratie, vloeren, behang, verf, gordijnstoffen en meer ontdekken in een gezellige en inspirerende sfeer.

 

Er is al veel nieuws bekend rondom deze nieuwe editie. Bijvoorbeeld nieuwe toepassingen voor de retail op Incoda’s Interieur Festival, een trendforecast van Christine Boland, een Parket Ambacht Plein en meer.

 

Nieuwe trends en inzichten voor 2025-2026

Als tijdgeestanalist analyseert Christine Boland wat er nu gebeurt, waarom het gebeurt en wat de impact zal zijn op de toekomst. Met haar scherpe inzichten in design language, materialen en kleur geeft ze updates van de nieuwste ontwikkelingen waarmee je moeiteloos ‘on trend’ kunt blijven. Tijdens Incoda geeft ze concrete tools om relevant te blijven in een snel veranderende wereld.

 

Deelnemers

Aankomende editie van deze editie van interieurtextiel- en vloerenbeurs ontmoet je onder andere  A.S. Création, Arte - Hookedonwalls, Blisservice, Dersimo, Eijffinger, Gelasta, Global Metal Design, Heditex, Masureel, Mflor, Noël&Marquet by NMC, Noordwand, Quick-Step (Unilin), Vande, Van Sand, Vedelux, Verdeco, Vyva Fabrics, Wehlton, Dib en Zolare®.

 

Talentvolle vakmensen

Incoda is de plaats waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten. Op de NKWP (Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstoffering) en NKP (Nederlandse Kampioenschappen Parketleggen) zullen er genoeg talentvolle stoffeerders en parketteurs zijn om alle mooie interieurontwerpen te realiseren tot een topeindresultaat.

 

Bijblijven

Deze editie ontdek je verschillende tools om jouw klanten het nieuwste van het nieuwste aan te bieden. Met bedrijven als Colijn IT en Karbonik. Van een complete 3D design tool die jouw verkopen versoepelen tot innovatieve en eenvoudig installeerbare verwarmingsoplossingen.

 

Boost je business

Slimme advertentiestrategieën voor woonwinkels en interieurinrichters: ben je van plan om meer bezoekers in jouw winkel aan te trekken met online adverteren of ben je hier al meer gedreven in?

 

Stefanie van Pelt eigenaar van Mrs e-commerce deelt tijdens Incoda 2024 slimme advertentiestrategieën speciaal ontworpen voor het succes van woonwinkels en interieurinrichters.

 

Ontdek tijdens haar talk hoe je lokale advertenties effectief kunt inzetten om meer verkopen te genereren en nieuwe klanten aan te trekken. Verbind jouw omgeving aan jouw onderneming en boost je business met doelgerichte marketingtactieken.

 

Incoda wordt gehouden van 22-24 september in Gorinchem. Meer informatie over deelnemers en activiteiten zijn te vinden op de website.Links

www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, show, tentoonstelling, vakdagen, trends, presentaties, trends, trendpresentatie, stijlen, kleuren, business, boost, tips, advertentie, strategie, ecommerce, commercieel, leerzaam, retail, retailstrategie, advertenties, lokaal, parket, woninginrichting, projectstoffering, #interieurcollectiedagen, #incoda, #easyfairs, #nkp, #nkwp, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden