Incoda 2022 komt eraan!

Donderdag 21 juli 2022

De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
Incoda 2022 komt eraan!
Incoda 2022 komt eraan! Incoda 2022 komt eraan! Incoda 2022 komt eraan!
Op 11, 12 en 13 september is het weer zover. Dan openen de deuren van Evenementenhal Gorinchem voor Interieur Collectie Dagen (Incoda). Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incoda’s eerste festival.

Natuurlijk is er heel veel nieuws te delen en het aanbod is dan ook groot met o.a.:

• De gordijn- en of meubelstoffen van Vadain, Indivipro, Clochard, Eijffinger, Headlam, Mercis, maar ook Aristide, Vyva Fabrics en meer.

• De raamdecoratie van B&C Raamdecoratie, Copahome, Headlam, Indivipro, Verano, Blend Window Fashion, BD Line, ICONIQ by Inside en vele andere.

• De vloeren van o.a. Koninklijke Peitsman, Carpetlinq, Intr, Fetim Group Mondial, Interfloor, F. Ball, TFD Floor Tile, Plinten & Profielen Centrale en Bostik

• Het behang en verf van nieuwkomers Esta Home - Origin, Akzo Nobel, de natuurlijke wanden van Noorzeebanket en akoestische oplossingen van Tacito. BN Walls, Masureel, Arte en Van Sand zijn er ook bij. 

De NK's worden tevens weer georganiseerd! Dit jaar is er ook een NK Parketleggen voor kinderen! En bij het NK Woning- en Projectstofferen ontmoet je jonge stoffeerders uit jouw regio. Georganiseerd door de opleiders die jaarlijks nieuwe Interieurvakmannen afleveren.
Op de website van de organisatie staat meer informatie over registratie, de voorlopige deelnemerslijst, het programma met sprekers en natuurlijk de kampioenschappen


Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.interieur-vakman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #akzonobel, #indivipro, #carpetlinq, #verano, #vadain, #B&C, #peitsman, #intr, #fetim, #interfloor, #tfd, #vyfa, #copahome, #iconiq, #artiside, #eijffinger, #headlam, @verano

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden