Iconen en talenten van Fritz Hansen

Woensdag 24 augustus 2022

Dit najaar breidt Fritz Hansen zijn meubel-, verlichtings- en accessoiresportfolio uit met nieuwe ontwerpen en gerevitaliseerde iconen, met een collectie die iconen uit het verleden eert en tegelijkertijd nieuwe talenten verkent.
Iconen en talenten van Fritz Hansen
Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen

De herfstcollectie omvat nieuwe Poul Kjæholm-ontwerpen, de sculpturale PK0 A™-stoel - een icoon van modern design, opnieuw geïntroduceerd om het 150-jarig jubileum van Fritz Hansen te vieren naast de nooit eerder uitgebrachte PK60™-salontafel (samen op foto 1).

 

De FH 3605-schrijftafel (foto 2) van Arne Jacobsen is ook nieuw toegevoegd, samen met de strakke en elegante Oneline-hanglamp (foto 3) van kunstenaar en ontwerper Kasper Kjeldgaard.

 

Tenslotte bevat de collectie geüpdatet versies van Happy Hook (foto 4), Series 7™ Junior Chair (foto 5) en JH Tray (foto 6).

 

Ulrik Gammelmark West en Steven Vercruysse zijn de contactpersonen van Fritz Hansen voor de retail en Wenke Claus voor de projectmarkt in de Benelux. De de verlichtingscollectie van Fritz Hansen heeft in België een aparte agent, Tradix.

 

P.S. 29-08-2022: Bovenstaande contactgegevens zijn verouderd. Hierbij de nieuwe:
Belux

Retail + Contract – contact persoon Belux: Steven Vercruysse

Nederland

Retail – contact persoon NL: Pim Ars
Contract – contact persoon NL: Merel van den Heuvel

 

Er is geen aparte agentschap voor verlichting meer.Links

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, #fritzhansen, #tradix

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden