Iconen en talenten van Fritz Hansen

Woensdag 24 augustus 2022

Dit najaar breidt Fritz Hansen zijn meubel-, verlichtings- en accessoiresportfolio uit met nieuwe ontwerpen en gerevitaliseerde iconen, met een collectie die iconen uit het verleden eert en tegelijkertijd nieuwe talenten verkent.
Iconen en talenten van Fritz Hansen
Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen Iconen en talenten van Fritz Hansen

De herfstcollectie omvat nieuwe Poul Kjæholm-ontwerpen, de sculpturale PK0 A™-stoel - een icoon van modern design, opnieuw geïntroduceerd om het 150-jarig jubileum van Fritz Hansen te vieren naast de nooit eerder uitgebrachte PK60™-salontafel (samen op foto 1).

 

De FH 3605-schrijftafel (foto 2) van Arne Jacobsen is ook nieuw toegevoegd, samen met de strakke en elegante Oneline-hanglamp (foto 3) van kunstenaar en ontwerper Kasper Kjeldgaard.

 

Tenslotte bevat de collectie geüpdatet versies van Happy Hook (foto 4), Series 7™ Junior Chair (foto 5) en JH Tray (foto 6).

 

Ulrik Gammelmark West en Steven Vercruysse zijn de contactpersonen van Fritz Hansen voor de retail en Wenke Claus voor de projectmarkt in de Benelux. De de verlichtingscollectie van Fritz Hansen heeft in België een aparte agent, Tradix.

 

P.S. 29-08-2022: Bovenstaande contactgegevens zijn verouderd. Hierbij de nieuwe:
Belux

Retail + Contract – contact persoon Belux: Steven Vercruysse

Nederland

Retail – contact persoon NL: Pim Ars
Contract – contact persoon NL: Merel van den Heuvel

 

Er is geen aparte agentschap voor verlichting meer.Links

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, #fritzhansen, #tradix

Gerelateerd nieuws
 
Eikelboom licht inspiratie
lees verder
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden