Hunter Douglas op R+T

Vrijdag 19 januari 2024

Hunter Douglas toont verschillende innovaties tijdens R+T 2024 (19Ė23 februari). Centraal staan uitgebreide collecties slimme jaloezieŽn en duurzame stofinnovaties.
Hunter Douglas op R+T

Slimme jaloezieën vormen volgens Hunter Douglas (moederbedrijf van Luxaflex, Multisol, Sunway en Artex) een van de snelst groeiende segmenten in smart home-oplossingen. Op R+T 2024 presenteert bedrijf de kern van hun gemotoriseerde collectie: het PowerView® Automation-systeem. Gebruikers kunnen hiermee op afstand de zonwering bedienen, wat energie bespaart door natuurlijke verlichting te optimaliseren. Bovendien draagt het systeem bij aan veiligheid door de illusie van een bewoond huis te creëren. Daarnaast introduceert Hunter Douglas innovaties voor de Bliss® Smart Blinds, ontworpen met technologie om de gebruikerservaring te verbeteren en de bruikbaarheid van gemotoriseerde producten betaalbaarder te maken.

 

De nieuwste doorbraak op het gebied van stofinnovatie is, zo schrijft het bedrijf, de Re-Life-collectie. Door gebruik te maken van gerecyclede garens en bestaande kwaliteiten te vervangen door nieuwe garens, betekent deze collectie een stap voorwaarts in de weg naar een duurzamere toekomst. Hunter Douglas maakt niet alleen gebruik van duurzame vezels, maar zorgt er ook voor dat hun raambekleding duurzaamheid van nature stimuleert door slim om te gaan met licht, warmte en energie. Hierdoor wordt niet alleen het comfort verbeterd, maar ook de productiviteit.Links

www.3g-capital.com
www.artex.hde.nl
www.hunterdouglasgroup.com
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl
www.luxalonplafonds.nl
www.multisol.nl
www.sunway.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, plafond, gevel, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, overname, koop, bedrijfsovername, fusie, samenwerking, acquisitie, merger, aandelen, beurs, verhuizing, verhuizen, #rtexpo, #rt2024, #luxaflex, #hunterdouglas, #hde, #artelux, #multisol, #sunway, #artex, #luxalon, #veb, #3gcapital

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Buitenlandse vestiging Tica
Tica opent een buitenlandse vestiging in BelgiŽ via de overname van het Brussels International Cash & Carry Center in de Brussels International Trade Mart.
lees verder
Invloed van kleur
Tarkett publiceert kleurenstudie over invloed van kleur in leeromgeving.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden