Hunter Douglas op R+T

Vrijdag 19 januari 2024

Hunter Douglas toont verschillende innovaties tijdens R+T 2024 (19–23 februari). Centraal staan uitgebreide collecties slimme jaloezieën en duurzame stofinnovaties.
Hunter Douglas op R+T

Slimme jaloezieën vormen volgens Hunter Douglas (moederbedrijf van Luxaflex, Multisol, Sunway en Artex) een van de snelst groeiende segmenten in smart home-oplossingen. Op R+T 2024 presenteert bedrijf de kern van hun gemotoriseerde collectie: het PowerView® Automation-systeem. Gebruikers kunnen hiermee op afstand de zonwering bedienen, wat energie bespaart door natuurlijke verlichting te optimaliseren. Bovendien draagt het systeem bij aan veiligheid door de illusie van een bewoond huis te creëren. Daarnaast introduceert Hunter Douglas innovaties voor de Bliss® Smart Blinds, ontworpen met technologie om de gebruikerservaring te verbeteren en de bruikbaarheid van gemotoriseerde producten betaalbaarder te maken.

 

De nieuwste doorbraak op het gebied van stofinnovatie is, zo schrijft het bedrijf, de Re-Life-collectie. Door gebruik te maken van gerecyclede garens en bestaande kwaliteiten te vervangen door nieuwe garens, betekent deze collectie een stap voorwaarts in de weg naar een duurzamere toekomst. Hunter Douglas maakt niet alleen gebruik van duurzame vezels, maar zorgt er ook voor dat hun raambekleding duurzaamheid van nature stimuleert door slim om te gaan met licht, warmte en energie. Hierdoor wordt niet alleen het comfort verbeterd, maar ook de productiviteit.Links

www.3g-capital.com
www.artex.hde.nl
www.hunterdouglasgroup.com
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl
www.luxalonplafonds.nl
www.multisol.nl
www.sunway.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, plafond, gevel, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, overname, koop, bedrijfsovername, fusie, samenwerking, acquisitie, merger, aandelen, beurs, verhuizing, verhuizen, #rtexpo, #rt2024, #luxaflex, #hunterdouglas, #hde, #artelux, #multisol, #sunway, #artex, #luxalon, #veb, #3gcapital

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden