Huisshow Oisterwijk

Woensdag 03 juni 2015

Weer een evenement voor -vooral- slapen: dit maal een huisshow van slaap- en meubelleveranciers. Aanstaande maandag en dinsdag in Oisterwijk.
Huisshow Oisterwijk

Hoewel het onder de noemer van huisshow gaat, blijft het bijzonder om te zien dat er in deze branche steeds weer initiatieven ontstaan in plaats van dat er meer samengewerkt wordt in groter verband. Dat zou voor inkopers efficiënter zijn.

Om de collecties van vier leveranciers, organisator Bedding Concepts, The House of Furniture, Veenma (Dommelin) en Gebr. Jonk te bekijken is het echter toch nodig om 8 -9 juni naar de Luxemburgstraat 9 in Oisterwijk af te reizen.

Daar zullen nieuwe boxsprings en matrassen van Bedding Concepts te zien zijn, bedtextiel van Dommelin, dekbedden en kussens van Jonk en lifestyle meubelen bij The House of Furniture. Maandag open van 10:00-21:00 uur, dinsdag van 10:00-18:00 uur.Links

www.bedding-concepts.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.dommelin.nl
www.jonkvolendam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slaap, slapen, bed, bedtextiel, overtrekken, dekbed, dekbedovertrek, matras, boxspring, meubel, kussen, show, evenent, beurs, huisshow

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden