Huis & Woonbeurs in Hardenberg

Donderdag 15 april 2021

Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuwe consumentenbeurs: Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg. Deze driedaagse beurs richt zich op mensen die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten van hun eigen woning.
Huis & Woonbeurs in Hardenberg
Huis & Woonbeurs in Hardenberg

Het beursconcept van Huis & Woon Beurs is gebaseerd op de succesformule van BIS (Bouw- & Interieursalon) in België, de grootste (ver)bouwbeurs in Vlaanderen met meer dan 70.000 bezoekers. Deze beurs wordt ook georganiseerd door Easyfairs, onder meer bekend van de vakbeurzen Incoda en Trendz. De eerste editie van Huis & Woon Beurs is op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg.

 

'We zijn super enthousiast en blij dat we het nu bekend mogen maken: Huis & Woon Beurs is gelanceerd in Noordoost-Nederland,' zegt organisator Linda de Boer. 'Overijssel kende nog geen specifieke (ver)bouwbeurs voor consumenten en dat is best bijzonder, want in Noordoost-Nederland zijn verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland. Maar liefst 27% van alle koopwoningen in Nederland bevindt zich in Noordoost-Nederland, dit staat gelijk aan 1,2 miljoen woningen. Een zeer grote (potentiële) doelgroep.'

 

Huis & Woon Beurs focust zich op een brede doelgroep qua bezoekers. Dit kunnen zogeheten starters zijn of jong volwassenen die op zoek zijn naar hun eerste of tweede woning, of gezinnen met kinderen die opzoek zijn naar meer ruimte, of senioren die juist minder ruimte nodig hebben, omdat hun kinderen uit huis gaan of zijn. De Boer: 'Iedereen met concrete (ver)bouwplannen kan inspiratie opdoen of afspraken maken op Huis & Woon Beurs met (regionale) deelnemers. Maar ook mensen die zich nog aan het oriënteren zijn of nieuwsgierig zijn naar welke mogelijkheden er zijn voor hun droomhuis, zijn van harte welkom op Huis & Woon Beurs.'

 

De beursvloer van Huis & Woon Beurs wordt verdeeld in verschillende segmenten, zodat de bezoeker snel en eenvoudig vindt waar hij of zij op zoek naar is. Er staan (regionale) bedrijven op het gebied van architectuur, financiering, bouw, badkamers, domotica, duurzaamheid, interieur, keuken en tuin & terras. De Boer: 'We willen het totaalplaatje aanbieden voor iedereen met woonplannen. Of je nu een compleet nieuw huis wilt bouwen of kopen, of op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken, alle inspiratie is te vinden op Huis & Woon Beurs.'

 

In België is de BIS-beurs verspreid over maar liefst negen dagen. In Hardenberg begint Easyfairs met drie dagen: vrijdag, zaterdag en zondag. Uiteraard wordt voor Huis & Woon Beurs gebruik gemaakt van de Belgische expertise.

 Links

www.bisbeurs.be
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.huiswoonbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, vloer, presentatie, introductie, beurs, event, evenement, tentoonstelling, show, Trendz, Incoda, evenementenhal, #easyfairs, #bisbeurs, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Joriís topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden