Huis-aan-huisfolder vindt gretig aftrek

Dinsdag 10 juni 2014

Met 11,5 miljoen Nederlanders is de huis-aan-huisfolder het middel met het grootste bereik. Daarnaast lezen nog eens 3,8 miljoen consumenten een digitale folder. Dat blijkt uit de NOM Folder Monitor 2014, dat door onderzoeksbureau GfK in opdracht van DDMA Businessgroep Verspreidingen is uitgevoerd.
Huis-aan-huisfolder vindt gretig aftrek

Consumenten besteden gemiddeld zeventien minuten per week aan het lezen van papieren en digitale folders. 82 procent van de 6.643 ondervraagden ontvangt graag folders in de brievenbus, terwijl 29 procent digitale folders leest.

 

Handig en informatief

Driekwart van de consumenten beschouwt folders als handig en informatief. Tweederde van de respondenten geeft aan dat ze door de folder overwegen een aankoop te doen. 48 procent bezoekt na het lezen van een folder daadwerkelijk de winkel, terwijl folders voor vier op de tien het boodschappenlijstje bepalen.

 

Ontspanning

Daarnaast ziet de helft van de consumenten de huis-aan-huisfolder als moment van ontspanning. Een even groot deel stelt het een groot gemis te vinden als papieren folders niet meer zouden verschijnen.

 

Bron: RetailNews

 

 

 

 Links

www.retailnews.nl
www.ddma.nl

Tags

huis, huis-aan-huis, folder

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Kunst van La Aurelia op ETC
Op zondag 19 mei is er weer een Consumenteninspiratiedag in het ETC Design Center Europe. Op deze dag toont La Aurelia Design eenmalig haar kunstcollectie.
lees verder
1e Maandag: DWI Marketday XL
6 Mei is weer de eerste maandag van de maand en dus Marketday XL in DWI. Alle showrooms, dus ook die van verlichting, slapen en decoratie, zijn open én er is een speciale Trend Report Milaan-presentatie.
lees verder
Noordelijke deel IMM wordt segment Home
IMM gaat verder met de indeling van de beurs in thematische gedeelten. Na de succesvolle introductie van het Pure-segment gaat het noordelijke gebied vanaf 2020 Home heten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden