Huis-aan-huisfolder vindt gretig aftrek

Dinsdag 10 juni 2014

Met 11,5 miljoen Nederlanders is de huis-aan-huisfolder het middel met het grootste bereik. Daarnaast lezen nog eens 3,8 miljoen consumenten een digitale folder. Dat blijkt uit de NOM Folder Monitor 2014, dat door onderzoeksbureau GfK in opdracht van DDMA Businessgroep Verspreidingen is uitgevoerd.
Huis-aan-huisfolder vindt gretig aftrek

Consumenten besteden gemiddeld zeventien minuten per week aan het lezen van papieren en digitale folders. 82 procent van de 6.643 ondervraagden ontvangt graag folders in de brievenbus, terwijl 29 procent digitale folders leest.

 

Handig en informatief

Driekwart van de consumenten beschouwt folders als handig en informatief. Tweederde van de respondenten geeft aan dat ze door de folder overwegen een aankoop te doen. 48 procent bezoekt na het lezen van een folder daadwerkelijk de winkel, terwijl folders voor vier op de tien het boodschappenlijstje bepalen.

 

Ontspanning

Daarnaast ziet de helft van de consumenten de huis-aan-huisfolder als moment van ontspanning. Een even groot deel stelt het een groot gemis te vinden als papieren folders niet meer zouden verschijnen.

 

Bron: RetailNews

 

 

 

 Links

www.retailnews.nl
www.ddma.nl

Tags

huis, huis-aan-huis, folder

Gerelateerd nieuws
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder
 
Eerste namen Dutch Design Dock bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden