HQ Kunstgras van Hamat

Zaterdag 17 april 2021

Hamat is vooral bekend van entreematten. Maar voor wie het nog niet weet met het voorjaar op komst: het bedrijf heeft ook een collectie kunstgras in het assortiment.
HQ Kunstgras van Hamat
HQ Kunstgras van Hamat HQ Kunstgras van Hamat

Lente! Tijd om lekker buiten in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan. Maar niet iedereen heeft groene vingers of de tijd of zin om de tuin te onderhouden. HQ Kunstgras van Hamat is dan natuurlijk een uitkomst!

Kunstgras, ook wel grastapijt genoemd, is een mooi alternatief voor iemand die een groen gazon wil en niet teveel onderhoud. HQ kunstgras is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en groentinten. En dat laatste is niet zonder reden. Want wist je dat tuinen waar veel zonlicht op schijnt, je het beste een donkergroen kunstgras kunt adviseren? Zo schittert het gras niet in de ogen. En in tuinen die schaduwrijk zijn is een lichtere kleur groen geschikter.

Waarom zou je kunstgras adviseren? Kunstgras geeft gemak. Het is eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk, de grasmaaier kan in de schuur blijven staan en het gras is het hele jaar door mooi groen. Ook is kunstgras ideaal voor kinderen, het is veilig en de kids worden niet vies. Zelfs de huisdieren kunnen spelen op het kunstgras. Mocht de hond iets hebben laten lopen, kunstgras is gemakkelijk af te spoelen en krijgt geen gele vlekken. Hier is de gehele collectie te bekijken, op foto 3 is een schematisch overzicht te vinden.

Kunstgras is eenvoudig te installeren, zie deze pdf. Voor de installatie van kunstgras heb je ook zand en eventueel tape nodig. Zand zorgt voor stabiliteit, maar ook voor een hogere slijtweerstand. Afhankelijk van het gebruik is 5 tot 10 kilo zand per m² nodig. Al deze artikelen zijn ook bij Hamat te bestellen.

Hamat heeft naast een zeer uitgebreide collectie kokos, deur-, schoonloop- en entreematten, ook (natuur)tapijt, karpetten, lopers, trapmatten en PVC vloerbedekking.Links

www.hamat.com
www.hamat.com/category/kunstgras/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kunstgras, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #kunstgras, #hq

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
Edel Group in Britse handen
Kunstgras en tapijtfabrikant Edel Group uit Genemuiden komt in handen van het Britse Victoria. Victoria is een beursgenoteerde fabrikant en distributeur van vloerproducten, waaronder tapijt en kunstgras.
lees verder
Sterke groei Mohawk
De twee West-Vlaamse bedrijven Unilin en IVC, die samen bijna een derde van de omzet van het Amerikaanse Mohawk vertegenwoordigen, bezorgen 's werelds grootste vloerenproducent een forse groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden