Homed opent in Hubo Hengelo

Maandag 04 maart 2024

Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
Homed opent in Hubo Hengelo

Homed is het interieurmerk voor woontrends van Hubo. Met deze decoratieve toevoeging ontzorgt Hubo niet alleen, maar voegt daarmee een compleet interieur assortiment toe.

 

De hele winkel is onder handen genomen door de nieuwe eigenaar Peter van Tongeren. 'Wij zijn heel blij met het resultaat, de winkel is veel lichter geworden. Hierdoor komt het nieuwe maatwerkplein met Homed goed tot zijn recht,' vertelt Peter trots. 'Ook tijdens de verbouwing kregen we al heel veel positieve reacties van klanten.'

 

Het aanbod bestaat uit een behang, raamdecoratie, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, harde- en zachte vloeren, trappen op maat, verf, vloerkleden, smart home, maatwerkkasten aangevuld met woonaccessoires om het af te stylen.

 

'Wij waren al sterk in verschillende producten op maat zoals deuren en horren. Deze meten en monteren wij ook bij de klant, en dat geldt ook voor de producten van dit concept,' gaat Peter verder: 'Wat wel zo is dat voor dit plein andere kennis vanuit ons nodig is, daarom hebben we ervoor gekozen om een professionele interieuradviseur aan te nemen. Hierdoor ontstaat een mooie combinatie van handige handen, maatwerk en compleet interieuradvies om de klant nog verder te ontzorgen.'

 

Homed heeft als interieurmerk van Hubo een geheel eigen presentatievorm. In drie stijlen worden in de winkels de interieurproducten en mogelijkheden getoond. Hierdoor wordt een compleet advies gegeven in de stijl die bij de hedendaagse consument past.Links

www.hubohomed.nl
www.hubo.nl
www.ek-retail.com

Tags

nieuws, interieur, shopinshop, maatwerkplein, decoratie, behang, gordijnen, vloeren, ontzorging, leggen, monteren, interieuradvies, maatwerk, presentatie, stijlen, woonstijlen, consument, advies producten, deuren, horren, maatwerkkosten, smarthome, verf, woonaccessoires, styling, #homed, #hubo, #ekretail

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden