Hoefakker ceo Keijsers

Dinsdag 09 april 2019

Willem Hoefakker is vanaf april de nieuwe ceo van interieurbouwer Keijsers Interiors uit Venray geworden.
Hoefakker ceo Keijsers

Willem Hoefakker (53, foto) volgt daarmee Ton van der Velden (61) op. Van der Velden geeft na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest op eigen verzoek graag het stokje over aan Hoefakker.

Hoefakker heeft gewerkt bij diverse meubelbedrijven. Zo was hij commercieel directeur bij De Mandemakers Groep (DMG) en daarna directeur van Chateau d'Ax Nederland, dat afgelopen november failliet ging.

Het wordt een mooie uitdaging voor Hoefakker om een nieuwe wind te laten waaien. De bedrijfsstrategie van Keijsers Interiors wordt aangepast. Het huidige bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep in Woerden – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. Overigens wel met behoud van eigen identiteit, personeel en eigen relaties.

Keijsers, dat naast het hoofdkantoor in Venray ook een eigen productiefabriek met circa 130 mensen in het Poolse Bochnia heeft, werkt als interieurbouwer voor internationale organisaties en wil groeien. Samen met Eli van Beekveld – huidige coo bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een strategie voor de organisatie in de komende jaren uitgewerkt, waarbij vooral de doelgroep wordt verbreed.

Klanten van Keijsers zijn onder meer musea (De Hermitage en Naturalis), het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het hoofdkantoor van Philips en retailers als Hunkemöller en Sandwich.

De Projectgroep realiseert interieurprojecten voor projectontwikkelaars met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Het doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ wat betreft stoffering en meubilering van ruimtes. De Projectgroep kan als één aanspreekpunt alle betrokken disciplines - van schilders tot elektriciëns, van installateurs tot stukadoors - coördineren. Klanten zijn naar eigen zeggen onder meer Europarcs, FC Utrecht, BAM, Heymans, Volker Wessels en Regus.
Links

www.chateau-dax.nl
www.deprojectgroep.nl
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, personalia, ceo, directeur, #chateaudax, #deprojectgroep, #keijsersinteriors

Gerelateerd nieuws
Roaring twenties van Alhambra
De Spaanse stoffenfabrikant Alhambra introduceert Gatsby, een stoffencollectie ge´nspireerd op de roaring twenties.
lees verder
Veelzijdige Flint
De Venlose meubelfabrikant Leolux heeft begin dit jaar een nieuw zitmeubel ge´ntroduceerd, de veelzijdige Flint.
lees verder
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
R+T reorganiseert
Het team van de triŰnnale vakbeurs R+T in Stuttgart heeft de afgelopen tijd enkele wijzigingen ondergaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden