Heditex neemt deel Schadebo over

Zaterdag 13 augustus 2022

De bekende Vlaardingse grossier Heditex neemt per 1 september de vloer- en vensteractiviteiten van de Bossche grossier Schadébo over. Ook krijgt Heditex een nieuwe vestiging.
Heditex neemt deel Schadebo over

Heditex neemt niet alleen de vloeren- en vensteractiviteitien van Schadébo Den Bosch over, maar ook drie medewerkers, waardoor voor de klanten van Schadébo weinig lijkt te veranderen: Hans Smulders blijft actief in de buitendienst, Marja Wittens blijft de telefonische verkoop doen en Hans van Mook de magazijnwerkzaamheden. Het is de bedoeling om nog twee medewerkers aan dit team toe te voegen.

De woning- en projectinrichtingsactiviteiten van Schadébo zullen worden afgehandeld vanuit een nieuwe Heditex-vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel. Hier kunnen klanten van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 17:30 uur (vrijdag tot 17:00 uur) producten afhalen en/of de showroom bezoeken. Het is de bedoeling om de nieuwe vestiging half september volledig te kunnen openen. Tot 1 september worden alle bestellingen nog door Schadébo vanuit ’s-Hertogenbosch geleverd. De Heditex-vestiging in Boxtel is telefonisch bereikbaar via 088-05 533 33.

Jasper Ringelberg (foto), sinds begin dit jaar algemeen directeur van Heditex, is blij met de overname en nieuwe vestiging omdat zo de klanten in het zuidoosten van het land nog beter bediend kunnen worden en alle klanten niet alleen het complete Heditex assortiment, maar ook het overgenomen Schadébo assortiment aangeboden krijgen. Heditex is een belangrijke verdeler van vloeren van Meister en Bodiax, als ook van onder meer producten van Eurocol, HR-design, DCS en Festool.

De directeur van Schadébo Den Bosch, Koos de Looff, laat weten dat Schadébo nu nog meer gaat focussen op maatwerk insectenwering en ijzerwaren, die - naast voor de dhz-branche - ook gewoon beschikbaar blijven voor de woning- en projectinrichting.Links

www.heditex.com
www.meisterwerke.com
www.schadebo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, overname, overgenomen, overnemen, acquisitie, koop, samenwerkign, fusie, m&a, merger & acquisition, #rigidcore, #heditex, #schadebo, #bodiax, #eurocol, #dcs, #festool, #hrdesign, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden