Heditex Boxtel geopend

Dinsdag 22 november 2022

Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
Heditex Boxtel geopend
Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend

In augustus maakte Heditex-directeur Jasper Ringelberg bekend dat de Vlaardingse grossier de vloeren- en vensteractiviteitien van Schadébo Den Bosch had overgenomen. Een paar weken daarna werd een nieuwe Heditex-vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel geopend. Deze is afgelopen vrijdag feestelijk geopend.

René van Dekken, commercieel directeur van Heditex dankt namens het Heditex-team iedereen die de nieuwe vestiging in Boxtel heeft bezocht: 'Met trots blikken we terug op een fantastische dag met een productieve opkomst, positieve gesprekken en een goede sfeer.'

Tijdens de opening heeft Heditex de aanwezige bezoekers onder andere geïnformeerd over de recente ontwikkelingen op het gebied van venster, vloer en vloerbenodigdheden.

Degenen die niet in de gelegenheid waren om de nieuwe vestiging te bezoeken, zijn uiteraard alsnog van harte welkom! Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 17:30 uur (vrijdag tot 17:00 uur) terecht om de showroom te bezoeken en om producten af te halen. Heditex is een belangrijke verdeler van vloeren van Meister en Bodiax, als ook van onder meer producten van Eurocol, HR-design, DCS en Festool.Links

www.heditex.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, filiaal, vestiging, opening, openen, officieel, feestelijk, #rigidcore, #heditex, #schadebo, #bodiax, #eurocol, #dcs, #festool, #hrdesign, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan
Geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties in de wereld van lifestyleproducten, geschenkartikelen en woningdecoratie? Nordstil, dé lifestyle vakbeurs, staat binnenkort weer voor de deur in het bruisende Hamburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden