H&M Home opent in Utrecht

Maandag 18 juli 2022

In Hoog Catherijne heeft H&M Home zijn derde stand-alone winkel geopend. In de openingsweek tot 22 juli zijn de kunstwerken en posters van Studio Harte in een gelimiteerde oplage in het filiaal verkrijgbaar.
H&M Home opent in Utrecht
H&M Home opent in Utrecht H&M Home opent in Utrecht

Op zaterdag 16 juli opende de H&M Home Concept store van Hennes & Mauritz (H&M) in Utrecht. De winkel beslaat twee verdiepingen en in totaal 539 vierkante meter. Klanten konden tijdens het openingsweekend op 16 en 17 juli profiteren van een speciale kortingsactie, houtwerk in-store laten graveren en gebruik maken van een borduurservice. De kunst van Studio Harte is dus ook exclusief in de openingsweek te krijgen. 

 

Van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot de kinderkamer en alle ruimtes daartussenin; de nieuwe H&M Home Concept store biedt er producten voor. De architectuur en het winkelontwerp van de nieuwe store zijn geïnspireerd door boetiekhotels. Zo is de entree voorzien van een loungeruimte met een grote kroonluchter en vind je verder in de winkel een met glas omsloten kiosk orangerie. De winkel heeft een houten vloer gekregen die wordt gecombineerd met warme grijze tinten en een open plafond.

 

Tot de vaste diensten in de winkel behoren de klassieke H&M Home monogramservice, waarbij klanten hun favoriete stukken kunnen laten personaliseren, en een in-house bloemistenservice van Bunchery, waarmee klanten hun eigen boeketten kunnen samenstellen met seizoensbloemen en ook planten en droogbloemen kunnen aanschaffen.Links

www.hm.com
www2.hm.com/nl_nl/index.html

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden