Grote donatie aan HMC

Dinsdag 15 november 2022

Het studiecentrum van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft een groot aantal vakboeken gedoneerd gekregen van Interieurjournaal.com.
Grote donatie aan HMC

Interieurjournaal in Utrecht heeft het HMC circa 800 vakboeken geschonken. 'Wat een mooi geschenk, wij zijn daar heel blij mee! We zijn erg blij dat het Interieurjournaal ons deze boeken gunt en zo kunnen onze studenten nog meer informatie en inspiratie opdoen,' zo publiceerde het HMC het nieuws op hun website.

De boeken waren door Interieurjournaal overgenomen van interieurboekhandel Ceboha. Die boekhandel, tot 2012 ook nog leverancier van studieboeken aan studenten van het HMC, is een paar jaar geleden gestopt. Voor de vakboeken op het gebied van interieur zocht Interieurjournaal vanwege de recente verhuizing nog een mooie bestemming. Nou… daar wist het HMC wel raad mee!

Met een gehuurde bus ging het team studiecentrum/lab afgelopen zomer op pad naar Utrecht. De handen werden uit de mouwen gestoken om de boeken (foto) in te pakken in dozen om vervolgens te vervoeren naar eindbestemming studiecentrum.

Dit schooljaar gaan zowel het studiecentrum van Amsterdam als Rotterdam de uitdaging aan om deze boeken ‘eerlijk’ te verdelen. De boeken worden toegevoegd aan de huidige collectie.

 

 

N.B. 18-11-2022: Het artikel is iets aangepastLinks

www.hmcollege.nl
www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws, interieur, vakopleiding, opleiding, opleider, beroepsonderwijs, onderwijs, studeren, studie, leren, school, mbo, cursus, vakmensen, creativiteit, vakman, hout- en meubileringscollege, studiecentrum, ceboha, bibliotheek, hmcollege, #hmc, #hmcollege, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden