Groeigeld voor Whoppah

Maandag 31 oktober 2022

Het is gelukt: Whoppah heeft Ä 5 miljoen opgehaald bij investeerders om de wens op te schalen te kunnen financieren.
Groeigeld voor Whoppah

Ruim twee maanden terug liet Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design en kunst, weten hun marktplaats ook in het Duits te hebben vertaald om in Duitsland te kunnen groeien. En daarna - naar verwachting vanaf najaar 2023 - nog verder in Frankrijk en Italië. Daarvoor was echter wel groeigeld nodig.

Na € 2,5 miljoen eind vorig jaar, is nu opnieuw gelukt, zo maakte Retailtrends op uit de mond van medeoprichter Evelien Bunnik-Remmelts (foto; Linkedin). Bij 'informele' investeerders is nu € 5 miljoen opgehaald. Het geld gebruikt Whoppah voor marketingactiviteiten, voor bovengenoemde uitbreiding en voor - naast de bestaande in Utrecht - een tweede warehouse in Duitsland en straks ook één in België.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
 
Eikelboom licht inspiratie
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden