Giro door Kettal

Dinsdag 22 juni 2021

Met de nieuwe outdoor collectie Giro wil het Spaanse Kettal een moderne klassieker neerzetten.
Giro door Kettal
Giro door Kettal Giro door Kettal

Het idee achter de Giro collectie, ontworpen door de Belgische Vincent van Duysen, is afkomstig van de Orkey Chair. Dit is een Schotse stoel of fauteuil gemaakt van eikenhout en met een rug van stro. In tegenstelling tot deze klassieker maakt Kettal gebruik van polypropilente touw en industriële productie.

 

Het duurzame materiaal kan tegen alle weersomstandigheden en Giro heeft volgens de fabrikant een zeer comfortabele, gastvrije uitstraling. De combinatie met teak geeft de serie volgens Kettal een heel natuurlijk, authentiek aspect. De collectie bestaat nu uit fauteuils en salontafels, het begin van een brede collectie.

 

Er is veel aandacht aan details besteed. Het patroon van het touw (gedraaid), de dikte, het stiksel en de naaidetails. Maar ook de details van het schrijnwerk, de definitie van de randradius, delen van het teak. In Giro worden verschillende vormen, texturen en materialen gebruikt. Toch smelten alle items volgens Kettal harmonieus samen om een ​​warme, tactiele en aangename sfeer te creëren.Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #giro, #kettal

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden