Gift Collection voor Pip Studio

Vrijdag 16 juni 2023

Pip Studio lanceert, samen met licentiepartner New Edition uit Haarlem, de nieuwe Gift Collection.
Gift Collection voor Pip Studio
Gift Collection voor Pip Studio Gift Collection voor Pip Studio

Deze nieuwe Pip Studio artikelen hebben de verfrissende zomergeur Tea Leaves en zijn verpakt in de kenmerkende luxe cadeaudoos. De lijn wordt aangevuld met bijpassende chique make-up tassen. Het merk wil de consument stimuleren om de make-up tas cadeau te geven, samen met de giftset, of hem voor eigen gebruik te kopen. De Pip Studio Gift Collection is nu verkrijgbaar.

 

De bed- en badtextiel licentie van Pip Studio is in handen van Beddinghouse. Porselein, homedeco accessoires en homewear van Pip wordt gevoerd door New Edition.Links

www.beddinghouse.com
www.neweditionhome.nl
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, kussens, servies, vazen, kandelaars, tassen, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #pip, #neweditionhome, #beddinghouse

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden