Gift Collection voor Pip Studio

Vrijdag 16 juni 2023

Pip Studio lanceert, samen met licentiepartner New Edition uit Haarlem, de nieuwe Gift Collection.
Gift Collection voor Pip Studio
Gift Collection voor Pip Studio Gift Collection voor Pip Studio

Deze nieuwe Pip Studio artikelen hebben de verfrissende zomergeur Tea Leaves en zijn verpakt in de kenmerkende luxe cadeaudoos. De lijn wordt aangevuld met bijpassende chique make-up tassen. Het merk wil de consument stimuleren om de make-up tas cadeau te geven, samen met de giftset, of hem voor eigen gebruik te kopen. De Pip Studio Gift Collection is nu verkrijgbaar.

 

De bed- en badtextiel licentie van Pip Studio is in handen van Beddinghouse. Porselein, homedeco accessoires en homewear van Pip wordt gevoerd door New Edition.Links

www.beddinghouse.com
www.neweditionhome.nl
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, kussens, servies, vazen, kandelaars, tassen, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #pip, #neweditionhome, #beddinghouse

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden