Geweven kleden als behang

Woensdag 17 februari 2021

Muurbloem design studio lanceert de behangcollectie Bobijn, geïnspireerd door de ambacht van het handweven. De collectie bestaat uit 20 opvallende ontwerpen die door hun samenspel van kleur, textuur en compositie volgens de studio zorgen voor een unieke verzachting en verdieping van de wanden als begrenzing van het interieur.
Geweven kleden als behang
Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang

Het onderwerp van Bobijn zijn handgeweven stoffen die Muurbloem Design Studio op verschillende manieren heeft gecombineerd tot spannende dessins. De handgeweven kleden zijn gemaakt door Tini Peels, de tante van creative director Gonnette Smits. Zij was handweefster en verkocht de werken in haar galerie Bobijn.

 

Het Muurbloem ontwerpteam wilde de ware aard van deze handweefsels te vangen in de behangontwerpen van de nieuwe collectie. Als eerbetoon aan Tini Peels en de familie van Smits zijn alle twintig ontwerpen vernoemd naar haar zussen, neefjes en nichtjes. Een collectie met een heel persoonlijk verhaal dus.Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, print, motief, handweven, design, #muurbloem, #bobijn

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden