Gerard Castelijn overleden

Donderdag 25 februari 2021

Donderdag 25 februari is de oprichter en naamgever van Castelijn Meubelindustrie, Gerard Castelijn op 86 jarige leeftijd overleden.
Gerard Castelijn overleden

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn (foto: website Castelijn). De meubelfabrikant uit Roelofarendsveen levert een programma kasten, tafels en maatwerk voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

Gerard genoot al jaren van zijn pensioen. Zijn vier kinderen Ellen, Marieke, Jan en Coen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij de no-nonsense stijl voortgezet werd. Naast van Marieke en Coen, voert het bedrijf ontwerpen van bekende ontwerpers als Dick Spierenburg, Gerard de Hoop en Karel Boonzaaijer. Alle modellen worden nog altijd in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Wij wensen de familie veel sterkte toe.



Links

www.castelijn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #castelijn, #castelijnmeubelindustrie

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden