Geen consumenten in DWI

Woensdag 23 december 2020

Het bezoeken van DWI (De Woonindustrie) is ook na de aanpassing van de covid-maatregelen van de Nederlandse regering van vorige week mogelijk gebleven. Wel is het beleid verder aangescherpt.
Geen consumenten in DWI

Vorige week informeerden we reeds dat DWI (De Woonindustrie) met in achtneming van regels open blijft als B2B inkoopcentrum van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

Gezien de strenge Covid-19 maatregelen die de retail treft, heeft DWI besloten het beleid omtrent opening aan te scherpen. Uit solidariteit met de retailer gaat het interieurinspiratiecentrum, zolang als de winkels hun deuren moeten sluiten, enkel voor de vakbezoekers op afspraak open. Consumenten kunnen, vooralsnog, tot en met 19 januari 2021 de Woonindustrie niet bezoeken.
 
DWI is overigens tussen vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 gesloten. Bij vragen of twijfel: telefoon 030-303 2700 of mail info@dewoonindustrie.nl.

De Voorjaarsvakdagen in het voorjaar van 2021:
- Maandag 1 februari en dinsdag 2 februari
- Zondag 7 februari, maandag 8 februari en dinsdag 9 februari
Open van 10-18 uur, maar op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 8 februari blijft het tot 20 uur open.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden