Fusie Pami en Robberechts

Woensdag 10 januari 2024

Pami en Robberechts, twee aanbieders van kantoormeubilair in België, fuseren. Door nauwer samen te werken, willen ze in een uitdagende economische context hun lokale marktpositie verder versterken en internationaal groeien.
Fusie Pami en Robberechts

Zowel Pami als Robberechts zijn al actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. In Nederland heeft Pami een Experience Centre in Rotterdam. Samen realiseren ze een omzet van ca. € 80 miljoen met 320 medewerkers. Daarmee behoren ze tot de top-50 in de Europese markt van kantoormeubilair.

 

Op termijn mikt de gecombineerde groep, met Pami en Robberechts als commerciële speerpunten, op een plaats in de top-25. Door de krachten te bundelen willen Pami en Robberechts sterker inzetten op kwaliteit, innovatie en circulariteit. Productontwikkeling, onderzoek naar nieuwe technieken en naar het hergebruik van materialen vormt de basis waarop de groep haar toekomst duurzaam zal uitbouwen.

 

Hoewel elk bedrijf een eigen focus en expertise heeft en operationeel andere accenten legt, is het product- en dienstenaanbod volgens beide sterk complementair. Zo is Pami gespecialiseerd in maatwerk en Robberechts strerk op het gebied van automatisering. De werkgelegenheid blijft gegarandeerd en Pami en Robberechts blijven als standalone merken bestaan. Samen met Goswin Fijen en Olivier Robberechts stappen ook de gebroeders Hendrik en Lode Essers (links op de foto) mee in de nieuwe structuur.Links

www.pami-kantoorinrichting.nl
www.pami.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, bureau, buro, meubelen, thuiswerk, werkplek, bureau, verstelbaar, hoogte, zit/sta, zit sta, elektrisch, fusie, samenwerking, #pami, #Robberechts

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden