Forest Shuttle in Nieuwspoort

Vrijdag 07 november 2014

Nieuwspoort is het internationale perscentrum in Den Haag waar wekelijks de persconferenties van de premier worden gehouden. De raamdecoratie daar wordt sinds kort aangestuurd door Forest Shuttle gemotoriseerde gordijnrailsystemen.
Forest Shuttle in Nieuwspoort

In dit unieke gebouw, waarin voorheen het Grand Hotel Central huisde, zijn meerdere Forest Shuttle gemotoriseerde gordijnrailsystemen geïnstalleerd. De extreem hoge gordijnen in dit beroemde gebouw zijn nu makkelijk te openen en te sluiten dankzij de nieuwe Forest Multi draadloze wandzender.

 

Meer nieuwe productontwikkelingen op het gebied van gemotoriseerde raamdecoratie en smart home nieuws van Forest op de beurs Domotica & Slim Wonen, 19 en 20 november in het Evoluon in Eindhoven. Links

www.forestgroup.nl
www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Tags

raamdecoratie, interieurbekleding, gordijn, gordijnrail, gordijnrailsysteem

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder
Coulisse en Kvadrat Shade
Textielproducent Kvadrat en raambekledingspecialist Coulisse hebben de nieuwe bedrijfsentiteit Kvadrat Shade opgericht om raambekledingsoplossingen en -diensten aan te bieden aan architecten wereldwijd.
lees verder
Nieuw gezicht Ado
Velen hebben vorige week reeds tijdens Intirio in Gent of de afgelopen drie dagen op het ETC Design Center Europe in Culemborg met een nieuwe accountmanager van Ado kennis kunnen maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden