Fonq laat woonwinkels meeliften

Dinsdag 19 juni 2018

Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
Fonq laat woonwinkels meeliften

Door externe aanbieders toegang te geven, kan de webshop zijn assortiment snel uitbreiden naar meer dan 100.000 producten en andere woonwinkels versneld laten groeien. Dat lijkt heel sterk op de bekende webwinkel Bol.com, dat wel een veel breder productassortiment aanbiedt.

Volgens Fonq was de Home & Living markt met een groei van 20% in online bestedingen in 2017 één van de snelst groeiende e-commerce segmenten. Met het openstellen een marktplaats op hun platform wil Fonq woonwinkels de mogelijkheid geven om meer klanten te bereiken. Bij het aansluiten van nieuwe aanbieders gaat de webshop selectief te werk. Geïnteresseerde verkooppartners kunnen zich via de website aanmelden.

Michel Schaeffer, ceo a.i. van Fonq: "Zowel per aanbieder als product kijken we kritisch naar de toegevoegde waarde en elk product zal ook door slechts één verkoper worden aangeboden. Dit om keuzestress bij de klant te voorkomen, maar ook om ons eigen merk te waarborgen. Zo stellen we hoge eisen aan servicevoorwaarden en wordt per aanbieder zaken als klanttevredenheid en snelheid gemonitord. De klantervaring staat altijd voorop".Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #fonq

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Retailomzet ruim 4%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 2018 4,1% meer omgezet dan in november 2017, het volume was 3,2% hoger. Ook de omzet van non-food, waaronder interieur, stijgt.
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden