Flexibel outdoor ligbed Yoko

Woensdag 01 maart 2023

Het Duitse designmeubelmerk Rolf Benz breidt de outdoorcollectie Yoko uit met een flexibel ligbed.
Flexibel outdoor ligbed Yoko
Flexibel outdoor ligbed Yoko Flexibel outdoor ligbed Yoko

Ligbed Yoko (ontworpen door Toan Nguyen) is volgens Rolf Benz een expressieve solist, die maximaal ligcomfort combineert met functionaliteit en vormgevingsvrijheid. Het meubel is een aanvulling op de Yoko outdoor collectie, waarin een modulair outdoorbankprogramma centraal staat.

 

Het ligbed beschikt over een bijzonder zacht ligkussen met optioneel. Door de ademende Batyline-bespanning kan het ligbed bij warme temperaturen of na een duik in het zwembad ook zonder ligkussen worden gebruikt. Een geïntegreerde gasdrukveer zorgt voor traploze verstelbaarheid. Het ligbed heeft onopvallend geplaatste wielen, om het makkelijk te verplaatsen. Er kunnen tot vijf ligbedden worden gestapeld. Yoko is beschikbaar in een verscheidenheid aan outdoor-stoffen.Links

www.rolf-benz.com
www.rolf-benz.nl

Tags

nieuws, interieur, bank, sfeervol, kleurwereld, sfeerbeeld, woonomgeving, cratief, tafel, systeembank, bank, fauteuil, sofa, allround, zitkassen, meubilair, hoofdsteun, comfort, rugkussen, buiten, tuin, tuinmeubel, outdoor, ligbed, #rolfbenz, #yoko

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden