Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

Maandag 17 december 2018

Een expertjury heeft de 24 beste handgemaakte tapijten uit vijftien landen geselecteerd uit een totaal van 233 inzendingen. De prijsuitreiking vindt plaats op de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex.
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

In elk van acht categorieën zijn drie ontwerpen op basis van design, kwaliteit en ruimtelijke installatie genomineerd als finalisten. Alle 24 ontwerpen van de finalisten worden tijdens de vakbeurs worden getoond in de Framing Trends Showcase in hal 9.
De prijsuitreiking wordt op 12 januari 2019 om 18.00 uur op de Domotex in Hannover gehouden.

De Carpet Design Awards-tentoonstelling is een van de hoogtepunten zijn bij het segment moderne handgemaakte tapijten.

De komende Domotex Hannover wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2019. Meer informatie en toegangskaarten zijn hier te verkrijgen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, personalia, #domotex, #carpetdesignawards

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden