Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

Maandag 17 december 2018

Een expertjury heeft de 24 beste handgemaakte tapijten uit vijftien landen geselecteerd uit een totaal van 233 inzendingen. De prijsuitreiking vindt plaats op de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex.
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

In elk van acht categorieën zijn drie ontwerpen op basis van design, kwaliteit en ruimtelijke installatie genomineerd als finalisten. Alle 24 ontwerpen van de finalisten worden tijdens de vakbeurs worden getoond in de Framing Trends Showcase in hal 9.
De prijsuitreiking wordt op 12 januari 2019 om 18.00 uur op de Domotex in Hannover gehouden.

De Carpet Design Awards-tentoonstelling is een van de hoogtepunten zijn bij het segment moderne handgemaakte tapijten.

De komende Domotex Hannover wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2019. Meer informatie en toegangskaarten zijn hier te verkrijgen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, personalia, #domotex, #carpetdesignawards

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin
Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden