FFDD exposanten voorgesteld

Vrijdag 17 maart 2023

Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 2731 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
FFDD exposanten voorgesteld
FFDD exposanten voorgesteld FFDD exposanten voorgesteld FFDD exposanten voorgesteld

In een eerdere preview over de Flanders Furniture Design Days of FFDD stelden wij al eens de bedrijven Vipack, Varam en Leda Collection voor.

 

Ditmaal is onder meer Dekimpe (foto 1) aan de beurt. Christl Dekimpe creëert flexibele, karakteristieke meubelen voor de designlover. Het bedrijf biedt Belgische maatwerkcollecties met respect voor de behoeftes en de smaken van de verschillende individuen. Naar eigen zeggen met een perfecte afwerking en een uitstekende dienstverlening.

Tijdens FFDD toont DeKimpe exclusief design, waarbij keramiek een belangrijke rol speelt. Zo zijn een rechthoekig en ovaal dressoir volledig in keramiek uitgewerkt, het rechthoekige model is volledig in verstek gezaagd en het ovale dressoir rond afgewerkt. Ook een keivormige keramische tafel met ovale poten is nieuw. In de showroom zijn de modellen voor het eerste te zien, samen met de kunstwerken van Christl Dekimpe.

 

Het verhaal van Castle Line begint met Marc en Claire Vandecasteele die in 1976 een business in geweven manden begonnen. Het aanbod en klantenbestand werd steeds verder uitgebreid, tot een totaalaanbod meubelen voor indoor en outdoor. Tijdens de FFDD toont het bedrijf zowel de nieuwe outdoor als indoor collectie. Op foto 2: Dora sunlounger + Elisa side table.

 

Zetelfabriek Demuynck bestaat al 47 jaar en produceert nog alles van begin tot einde in het bedrijf in Wevelgem. De 42 vakmensen van het bedrijf staan paraat om ieder order, standaard of maatwerk, te produceren. ‘Met ons eigen label Flemish Tradition, zorgen we voor Belgische ambacht met de sterkste grondstoffen.’ Op de foto 3: Model Iris.

 

Tot slot besteden wij aandacht aan de Revor Group, producent van boxsprings en matrassen. Tijdens de FFDD kunnen bezoekers bij het bedrijf terecht om de nieuwigheden en verschillende collecties te bekijken. Er is ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in de nieuwe, moderne productiehallen. Dankzij drie retailmerken kan Revor Group een zeer ruime en diverse collectie aanbieden:

- Het merk Styldecor brengt handgemaakte Belgische luxe bedden en matrassen waarbij esthetiek, luxe comfort en technologie hand in hand gaan.

- Met Revor Bedding richt de groep zich op het middensegment van de markt. Commerciële producten aangevuld met mooie concepten en een reeks innovaties zoals de 100% circulaire matras en smart bedding.

- Het merk Jaritex (foto 4) richt zich op private label producten en het lagere- en middensegment. Ook de aparte contractcollectie wordt van 27 tot 31 maart gepresenteerd in de showroom.

 

Op de site van FFDD is het mogelijk om een afspraak in te plannen bij de deelnemende bedrijven.Links

www.ffdd.be
www.castle-line.be
www.demuyncknv.be
www.dekimpe-nv.be
www.evan.be
www.jardinico.com
www.joli.be
www.ledacollection.be
www.meubar.be
www.revor.be
www.roolf-living.com
www.varam.be
www.vipack.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, huisshow, meubel, meubelen, bank, zitbank, fauteuil, wonen, woning, woon, interieur, slaapcomfort, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #ffdd, #castleline, #demuyncknv, #dekimpenv, #evan, #jardinico, #joli, #ledacollection, #meubar, #revor, #roolfliving, #varam, #vipack

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden