Feestverlichting van Philips Hue

Dinsdag 15 november 2022

Er valt toch nog wat te vieren bij Signify. Voor de aankomende feestdagen lanceert het bedrijf de Philips Hue Festavia-lichtsnoer. Hiermee kunnen gebruikers hun huizen verlichten en een gezellige sfeer creŽren.
Feestverlichting van Philips Hue

Hoewel Signify recent liet weten niet optimistisch te zijn over de resultaten in 2022, zorgt de verlichtingsfabrikant wel voor een feestelijk tintje in de komende donkere dagen. Het nieuwe Philips Hue Festavia-lichtsnoer is voorzien van 250 slimme mini-LED's langs een snoer van 20 meter en biedt veel flexibiliteit om de kerstboom, trap of elke andere ruimte in het huis te versieren.

 

Met het Festavia-lichtsnoer is het mogelijk om de verlichting te dimmen en oplichten, van kleur veranderen, aan- en uitschakelen, timers en schema's instellen en nog veel meer, allemaal binnen de Hue-app. Bovendien is het mogelijk om verschillende kleurpunten te kiezen en zo een kleurverloop langs het snoer te creëren.

 

Zoals bij alle Hue-producten werkt de Festavia-lichtsnoer in harmonie met andere Philips Hue-lampen in de ruimte. Deze kan dus ook worden gesynchroniseerd met muziek via de Spotify- en Samsung SmartThings-integratie, waardoor de lichten kunnen knipperen, dimmen en oplichten.

 

Samen met de Festavia-lichtsnoer zijn er nieuwe functies beschikbaar in de Hue-app. Het nieuwe Sprankel-effect laat elk lichtje aan het snoer fonkelen. Voor een gezelligere setting kunnen gebruikers natuurlijk kiezen voor het bestaande Kaars- of Open haard-effect. Met Festavia kunnen gebruikers bovendien nog een nieuwe stijl kiezen: Diffuus. Terwijl de standaard Linear-stijl voor het assortiment Gradient producten een naadloos kleurverloop geeft van het ene uiteinde van het snoer naar het andere, verspreidt de Diffuus-stijl tot vijf kleuren willekeurig over het snoer voor een kleurrijke, feestelijke ervaring.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify, #festavia

Gerelateerd nieuws
 
Eikelboom licht inspiratie
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden