Experience center Interior Group

Zaterdag 23 mei 2020

Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
Experience center Interior Group

Vorig jaar werd bekend dat Keijsers Interiors uit Horst en De Projectgroep uit Woerden gingen samenwerken. Dat komt nu ook fysiek tot uitdrukking in het nieuwe Experience center van zo'n 2.000 m² aan de Hondiuslaan 40 in Utrecht.

'Het is onze ambitie de opdrachtgevers te begeleiden in het complete proces van ontwerp tot ontwikkeling,' zegt ceo Willem Hoefakker. De samenwerking wordt onder de nieuwe naam Interior Group gezamenlijk in de markt gezet.

In het Experience center zijn volledig ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen te vinden. Naast op de twaalf beeldschermen in het complex is ook in de ‘tunnel of fame’ een portfolio van gerealiseerde projecten te zien. In de 'creative square' staan stalen en materialen. Daarnaast zijn twee grote vergaderruimtes beschikbaar voor bezoekende architecten en opdrachtgevers.

Alleen door vakkennis te delen worden volgens Keijsers Interiors en De Projectgroep namelijk de beste concepten ontwikkeld. Daarnaast zijn twaalf partners vertegenwoordigd in het experience center.

De Projectgroep kan projectontwikkelaars faciliteren met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Het doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ door het aansturen van schilders, elektriciëns, installateurs, stukadoors en stoffeerders alsook de meubilering te verzorgen.

Keijsers Interiors, opgericht in juli 2014 en bij de kamer van Koophandel ingeschreven als Keijsers Lundiform, had het hoofdkantoor in Venray, maar de interieurbouwer heeft deze het afgelopen jaar verruild voor een vestiging in Horst.

 


N.B. In Horst zat eerder het bedrijf Keijsers Interior Products, opgericht in 1974. Deze firma ging in april 2013 failliet. Pas begin dit jaar heeft de curator een procedure opgestart jegens de toenmalige bestuurder (A.J.M. van der Velden) en een dagvaarding opgesteld in verband met onbehoorlijk bestuur en onrechtmatig handelen. De curator heeft de bestuurder aansprakelijk gesteld voor de vennootschap en de crediteuren geleden schade. De bestuurder heeft deze aansprakelijkheid betwist. Eind juli volgt een nieuw verslag van de curator.Links

www.deprojectgroep.nl
www.interiorgroup.com 
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, personalia, ceo, experience center, #deprojectgroep, #interiorgroup, #keijsersinteriors, #keysersinteriors, #lundiform, #keijserslundiform

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Montis in sierkussentjes
lees verder
Nieuwe Wallpepper collecties
Het Italiaanse Wallpepper maakt zijn behang in eigen land, op PVC-vrije, ecologische dragers, gemaakt van textielvezels en cellulose. Dit najaar presenteert het bedrijf een scala aan nieuwe collecties, van modern tot fantasierijk.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden