Experience center Interior Group

Zaterdag 23 mei 2020

Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
Experience center Interior Group

Vorig jaar werd bekend dat Keijsers Interiors uit Horst en De Projectgroep uit Woerden gingen samenwerken. Dat komt nu ook fysiek tot uitdrukking in het nieuwe Experience center van zo'n 2.000 m² aan de Hondiuslaan 40 in Utrecht.

'Het is onze ambitie de opdrachtgevers te begeleiden in het complete proces van ontwerp tot ontwikkeling,' zegt ceo Willem Hoefakker. De samenwerking wordt onder de nieuwe naam Interior Group gezamenlijk in de markt gezet.

In het Experience center zijn volledig ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen te vinden. Naast op de twaalf beeldschermen in het complex is ook in de ‘tunnel of fame’ een portfolio van gerealiseerde projecten te zien. In de 'creative square' staan stalen en materialen. Daarnaast zijn twee grote vergaderruimtes beschikbaar voor bezoekende architecten en opdrachtgevers.

Alleen door vakkennis te delen worden volgens Keijsers Interiors en De Projectgroep namelijk de beste concepten ontwikkeld. Daarnaast zijn twaalf partners vertegenwoordigd in het experience center.

De Projectgroep kan projectontwikkelaars faciliteren met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Het doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ door het aansturen van schilders, elektriciëns, installateurs, stukadoors en stoffeerders alsook de meubilering te verzorgen.

Keijsers Interiors, opgericht in juli 2014 en bij de kamer van Koophandel ingeschreven als Keijsers Lundiform, had het hoofdkantoor in Venray, maar de interieurbouwer heeft deze het afgelopen jaar verruild voor een vestiging in Horst.

 


N.B. In Horst zat eerder het bedrijf Keijsers Interior Products, opgericht in 1974. Deze firma ging in april 2013 failliet. Pas begin dit jaar heeft de curator een procedure opgestart jegens de toenmalige bestuurder (A.J.M. van der Velden) en een dagvaarding opgesteld in verband met onbehoorlijk bestuur en onrechtmatig handelen. De curator heeft de bestuurder aansprakelijk gesteld voor de vennootschap en de crediteuren geleden schade. De bestuurder heeft deze aansprakelijkheid betwist. Eind juli volgt een nieuw verslag van de curator.Links

www.deprojectgroep.nl
www.interiorgroup.com 
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, personalia, ceo, experience center, #deprojectgroep, #interiorgroup, #keijsersinteriors, #keysersinteriors, #lundiform, #keijserslundiform

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden