Etagon in ETC Design Center

Vrijdag 08 maart 2019

Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
Etagon in ETC Design Center

Etagon (foto stand) is een vrij jonge firma met een bijzonder product: wand- en vloerbekleding in leer. Kortgeleden introduceerde het bedrijf uit 'lederstad' Waalwijk zes nieuwe leersoorten en tientallen nieuwe kleuren. Deze nieuwe leersoorten variëren van suède tot robuust leer en zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Etagon heeft de gehele collectie op voorraad waardoor het bedrijf snel kan leveren. Naast standaardmaten en -uitvoeringen is ook maatwerk mogelijk.

Etagon is begin 2016 ontstaan vanuit het moederbedrijf C.J. Maas Leder dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van leer voor schoenen, tassen en boekbinderij.

Het ETC Design Center aan de Randweg 20 in Culemborg is voor vakbezoekers elke maandag open van 10-17 uur.Links

www.etagon.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, wandbekleding, karpet, vloer, behang, kleed, leer, leder, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etagon, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden