Emma opent winkel in Nederland

Vrijdag 27 januari 2023

Slaapmerk Emma heeft aangekondigd dat er een eerste Europese winkel in Nederland geopend zal worden op zaterdag 4 februari. Dit wordt de eerste winkel buiten China.
Emma opent winkel in Nederland

Na Europeanen alleen een online shopervaring te bieden, opent het Duitse bedrijf Emma (Van Bettzeit en Haniel) op 4 februari hun eerste standalone winkelervaring buiten China, als pionier voor dit concept. In de winkel wil Emma een ervaring creëren waar consumenten alle producten kunnen zien, voelen en ervaren in een ruimte die is gemaakt om 'op hun best te ontwaken'. Emma's slaapspecialisten geven daarbij advies aan de bezoekers. Daarbij kunnen de klanten ook een afspraak maken voor een slaapconsult.

 

De winkel wordt geopend in the Mall of the Netherlands in Leidschendam. Naast matrassen, toppers, kussens en een lattenbodem verkoopt het sinds half 2021 ook bedden.

 

Dr. Dennis Schmoltzi, medeoprichter en ceo van Emma: 'Na de resultaten van onze Emma Concept Stores in China hebben we besloten dit concept naar Europa te brengen. We zijn ervan overtuigd dat het openen van deze stores de volgende logische stap is om vertrouwen en een sterke lokale aanwezigheid op te bouwen. Het is een volgende stap om Emma's werelds grootste slaapmerk te maken, zowel online als offline. We kijken er erg naar uit om het beste uit deze ervaring te halen en uit te breiden naar andere Europese markten.'

 

Emma (the sleep company) is van oorsprong een Duits bedrijf, dat in 2013 is opgericht. Het verkoopt producten via de eigen webshop en via 200 retailers in 30 landen. In 2021 behaalde Emma een omzet van € 645 miljoen, 59% meer dan het jaar ervoor.Links

www.emma-sleep.nl
nl.westfield.com/mallofthenetherlands

Tags

nieuws, interieur, matrassen, boxsprings, slaapcomfort, china, online, winkel, Europa, Nederland, groei, beleving, #emma, #thesleepcompany, #themallofthenetherlands, #westfield

Gerelateerd nieuws
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder
 
Recor Group opnieuw in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden