Elegante subtiele rondingen

Donderdag 08 april 2021

DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
Elegante subtiele rondingen
Elegante subtiele rondingen Elegante subtiele rondingen

Vilaz van Designlab21 is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden. Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp. Er is veel aandacht besteed aan afwerkingsdetails. De zitting heeft bijvoorbeeld een border met verfijnde stiknaden, waardoor het zitkussen optisch loskomt en in de sleuf van de armleuning. De bank heeft volgens het bedrijf een zachte zit in combinatie met de strakke stoffering. De bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug. Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven.

 

Designlab21 ontwerpt en ontwikkelt designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. Designlab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en Eyye. De 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

 

Vilaz is verkrijgbaar in alle stofsoorten in de Design on Stock collectie en de Vilaz poefs en rugkussens zijn ook verkrijgbaar in alle leersoorten in de Design on Stock collectie. De bekleding kan gecombineerd worden met poten in gepolijst Aluminium, Onyx, Coal of Dark.Links

www.designonstock.com
www.dutchqualitygroup.nl
www.eyye.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, chaise longue, design, ontwerp, talent, dutch design, #dutchqualitygroup, #designlab21, #designonstock, #eyye, #vilaz

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden