Elegante en warme verlichting

Maandag 24 juli 2023

Eikelenboom Architectural Lighting uit Amsterdam licht twee collecties van Hollands Licht uit, Pleat en King Arthur.
Elegante en warme verlichting
Elegante en warme verlichting Elegante en warme verlichting Elegante en warme verlichting

De King Arthur wandcollectie (foto 1 en 2) brengt volgens Eikelenboom een vleugje elegantie in elke ruimte met zijn design en warme verlichting. Ontwerper Jesse Visser paste geanodiseerd aluminium met een matte afwerking toe voor King Arthur Wall. Het ronde oppervlak is het decor om de ingenieuze geblazen lichtbron te laten zien. Dit ontwerp is verkrijgbaar in zwart en goud. Voor King Arthur wall is een speciale krachtige E14 LED lamp ontwikkeld.

 

De Pleat collectie (foto 3 en 4) heeft volgens Eikelenboom een moderne en warme uitstraling. Een klassieke plooi in elegante afmetingen vormde de inspiratie voor een serie hanglampen en vloerlampen met stoffen kappen. Pleat is verkrijgbaar in twee verschillende maten in wit, antraciet, diepgroen, kaneelbruin en zandtaupe.Links

www.eikelenboom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, hospitality, kantoor, werkplek, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, verlichting, licht, lamp, led, armatuur, design, stoel, #eikelenboom,

Gerelateerd nieuws
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden