Eigenwijs zitmeubel

Maandag 07 november 2022

Konstantin Grcic werkt inmiddels twee decennia samen met Italiaanse meubelfabrikant Magis. Zij nieuwste ontwerp, Aka, bewijst volgens het bedrijf opnieuw hoe Grcic's aanpak perfect aansluit bij de kernwaarde van het merk, de grenzen van design verleggen.
Eigenwijs zitmeubel
Eigenwijs zitmeubel Eigenwijs zitmeubel

Deels stoel, deels kruk, deels sculptuur, Aka voegt volgens Magis karakter en veelzijdigheid toe aan een diversiteit aan situaties in privé en openbaar. Drie stukken beuken multiplex combineren een rigoureuze geometrie met elegante rondingen. Het centrale deel ontwikkelt zich naar boven op dezelfde manier als een rugleuning, maar kan ook een handvat zijn, of een element om op te leunen.

 

Trouw aan de liberale ontwerpbenadering van Konstantin Grcic, is Aka een kruk die dynamische en onconventionele manieren van zitten aanmoedigt, voor mensen die buiten de gebaande paden denken en openstaan ​​voor het maken van een statement.

 

Aka is verkrijgbaar in drie afwerkingen: naturel beuken multiplex, zwart gebeitst of gebeitst petrolblauw. De twee buitenste delen passen op een strakke manier in de inkepingen van het centrale element.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis, #konstantingrcic, #aka

Gerelateerd nieuws
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden