Eigen merk By Fonq

Dinsdag 11 januari 2022

Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
Eigen merk By Fonq
Eigen merk By Fonq Eigen merk By Fonq

Ruim een jaar lang is er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van By Fonq. De eerste items van de collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website.

 

Creative director Femke Verheuvel ontwikkelde samen met de private brands manager het eigen merk van Fonq. Verheuvel: 'We willen ons specialisme in wonen laten zien en onze klanten een groot en uniek assortiment bieden. Met ons eigen merk kunnen we exclusieve woonitems aanbieden die zowel kwalitatief als toegankelijk zijn en - uiteraard - helemaal volgens de laatste trends.'

 

Met de introductie van het eigen merk kan het bedrijf inspelen op de laatste interieurtrends en het ruime assortiment aan producten in Home & Living aanvullen met een eigen collectie. 'Ons doel is om hoogwaardige, trendy artikelen te bieden voor een toegankelijke prijs. Het nieuwe merk ademt onze identiteit: uniek, specialistisch en op de trend. De producten zijn gemaakt in samenwerking met kwalitatieve leveranciers die elk specialist zijn in hun eigen vak,' aldus Jeremiah Albinus, ceo van Fonq.

 

By Fonq is het eigen merk in modern living. Een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten die je trots maken op je interieur. De meubels en accessoires hebben naast een eigentijds design ook een on trend look én vinden in ieder huis, van modern tot eclectisch, hun plekje. De eerste items van de collectie zijn nu verkrijgbaar, in de loop van 2022 zal de By Fonq collectie verder worden uitgebreid.Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq, #byfonq

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden