Eigen merk By Fonq

Dinsdag 11 januari 2022

Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
Eigen merk By Fonq
Eigen merk By Fonq Eigen merk By Fonq

Ruim een jaar lang is er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van By Fonq. De eerste items van de collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website.

 

Creative director Femke Verheuvel ontwikkelde samen met de private brands manager het eigen merk van Fonq. Verheuvel: 'We willen ons specialisme in wonen laten zien en onze klanten een groot en uniek assortiment bieden. Met ons eigen merk kunnen we exclusieve woonitems aanbieden die zowel kwalitatief als toegankelijk zijn en - uiteraard - helemaal volgens de laatste trends.'

 

Met de introductie van het eigen merk kan het bedrijf inspelen op de laatste interieurtrends en het ruime assortiment aan producten in Home & Living aanvullen met een eigen collectie. 'Ons doel is om hoogwaardige, trendy artikelen te bieden voor een toegankelijke prijs. Het nieuwe merk ademt onze identiteit: uniek, specialistisch en op de trend. De producten zijn gemaakt in samenwerking met kwalitatieve leveranciers die elk specialist zijn in hun eigen vak,' aldus Jeremiah Albinus, ceo van Fonq.

 

By Fonq is het eigen merk in modern living. Een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten die je trots maken op je interieur. De meubels en accessoires hebben naast een eigentijds design ook een on trend look én vinden in ieder huis, van modern tot eclectisch, hun plekje. De eerste items van de collectie zijn nu verkrijgbaar, in de loop van 2022 zal de By Fonq collectie verder worden uitgebreid.Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq, #byfonq

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden