Eerste solo H&M Home

Vrijdag 05 juni 2020

In een monumentaal pand Kalverstraat 122 is gisteren, donderdag 4 juni, de eerste stand-alone H&M Home geopend. Het is de tiende vestiging in Nederland waar een interieurcollectie wordt aangeboden.
Eerste solo H&M Home

‘Een dynamische en inspirerende shoppingomgeving voor interieur- en lifestyleproducten’, zo noemt de Zweedse kledingreus Hennes & Mauritz (H&M) dit eerste Nederlandse filiaal zonder kleding, maar dus puur als H&M Home.

 

In negen andere filialen (Breda, Eindhoven, Groningen, Hilversum, Rotterdam (2x), 's-Gravenhage, Tilburg en Utrecht) wordt H&M Home als shop-in-shop naast kleding gepresenteerd. In België zijn er in totaal negen (Antwerpen, Bergen, Brugge, Brussel (2x), Gent, Luik, Mechelen en Schelle). De H&M Home collectie was al online beschikbaar.

 

Naast meubels en woonaccessoires van H&M Home zijn er ook woon- en interieuritems van andere merken te vinden. H&M Home heeft een minimalistische stijl. Het assortiment varieert van beddengoed en servies tot textiel, meubels en lampen met een eigentijdse stijl. H&M staat erom bekend samenwerkingen aan te gaan met een bekende ontwerpers. Vorig jaar kondigde H&M Home voor het eerst een samenwerking aan, met de New Yorkse interieurstylist Jonathan Adler.

De interieurlijn van H&M werd in 2009 opgericht, en is ondertussen uitgegroeid tot een zelfstandig winkelconcept. Naast Amsterdam komt er ook een nieuwe winkel van het merk in Brussel en Zürich. Er bestonden al solo-winkels van H&M Home in Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Hamburg, Londen en München.Links

www.hm.com
www2.hm.com/nl_nl/index.html

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden