Een manshoog verlichtingsverhaal

Vrijdag 16 april 2021

Volgens de Italiaanse verlichtingsfabrikant Pradina is het nieuwe Equilibre armatuur klaar voor een hoofdrol. Op kantoor, of thuis, binnen of buiten, overal is deze staande lamp op zijn plek.
Een manshoog verlichtingsverhaal
Een manshoog verlichtingsverhaal Een manshoog verlichtingsverhaal Een manshoog verlichtingsverhaal

Equilibre dankt zijn naam aan de subtiele formele balans tussen de taps toelopende steel en de grote ronde diffuser. In de vloerversie versterkt de hoogte van 2 meter het sculpturale uiterlijk. De lamp van Prandina (ontworpen door Luc Ramaeldoet ook denken aan een lichtgevende boom. Equilibre is er als stalamp (afhankelijk van de gekozen variant) in wit, zwart, of een brons kleur. Er zijn drie verschillende mogelijkheden voor lichtverspreiding. De lamp is dimbaar op aanvraag.

 

De firma We Contact uit Heiloo vertegenwoordigt Prandina in Nederland, Belgische klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met het Italiaanse bedrijf.Links

www.prandina.it
www.wecontact.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, wandlamp, tafellamp, licht, led, verlichting, dim, led, armatuur, design, #prandina, #wecontact, #Equilibre,

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden