DWI baken in onzekere tijd

Dinsdag 28 april 2020

Het wereldwijd verspreide Coronavirus COVID-19 beheerst al een aantal weken ons leven. Heel voorzichtig zijn wij als samenleving bij het punt aangekomen dat we vooruit kunnen en durven kijken naar een veranderde wereld.
DWI baken in onzekere tijd
DWI baken in onzekere tijd DWI baken in onzekere tijd DWI baken in onzekere tijd

De manier van contacten onderhouden, afspreken en ook zaken doen zal - zeker op korte termijn - niet meer hetzelfde zijn. Voorlopig kunnen wij niet meer in grote groepen bij elkaar komen om events en beurzen te bezoeken. Onze ontmoetingen zullen in het teken staan van de 1,5 m afstand samenleving.
 
Beurzen en evenementen, waarbij in een kort tijdsbestek veel bezoekers bij elkaar komen, zijn zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Aan de andere kant blijft er wel de sterke behoefte om zaken te doen en te ontmoeten.
 
DWI (De Woonindustrie) biedt sinds jaar en dag een permanent ontmoetingsplatform waarbij exposanten vijf dagen per week gebruik kunnen maken van hun showroom door het hele jaar heen. Deze opzet is uitstekend in te passen in de richtlijnen zoals deze zijn opgelegd door overheden.

DWI biedt op dit moment platform aan ruim 140 bedrijven in verschillende segmenten zoals Meubels, Verlichting, Textiel, Slapen, Woonaccessoires, Smart Home, Afbouw en Advies. Samen bieden ze een aanbod voor verschillende doelgroepen zoals off- en online retailers, (binnenhuis)architecten, projectinrichters en stylisten. Ook de consument is welkom om zich te laten inspireren en informeren.

DWI is gewoon te bezoeken, maar uitsluitend op afspraak met exposant(en) met met maximaal drie personen gelijktijdig, waarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden genomen. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. Op de maandag is het MarketDay (XL) waarbij meerdere showrooms geopend zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, vakbeurs, voorjaarsvakbeurs, najaarsvakbeurs, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden