DWI baken in onzekere tijd

Dinsdag 28 april 2020

Het wereldwijd verspreide Coronavirus COVID-19 beheerst al een aantal weken ons leven. Heel voorzichtig zijn wij als samenleving bij het punt aangekomen dat we vooruit kunnen en durven kijken naar een veranderde wereld.
DWI baken in onzekere tijd
DWI baken in onzekere tijd DWI baken in onzekere tijd DWI baken in onzekere tijd

De manier van contacten onderhouden, afspreken en ook zaken doen zal - zeker op korte termijn - niet meer hetzelfde zijn. Voorlopig kunnen wij niet meer in grote groepen bij elkaar komen om events en beurzen te bezoeken. Onze ontmoetingen zullen in het teken staan van de 1,5 m afstand samenleving.
 
Beurzen en evenementen, waarbij in een kort tijdsbestek veel bezoekers bij elkaar komen, zijn zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Aan de andere kant blijft er wel de sterke behoefte om zaken te doen en te ontmoeten.
 
DWI (De Woonindustrie) biedt sinds jaar en dag een permanent ontmoetingsplatform waarbij exposanten vijf dagen per week gebruik kunnen maken van hun showroom door het hele jaar heen. Deze opzet is uitstekend in te passen in de richtlijnen zoals deze zijn opgelegd door overheden.

DWI biedt op dit moment platform aan ruim 140 bedrijven in verschillende segmenten zoals Meubels, Verlichting, Textiel, Slapen, Woonaccessoires, Smart Home, Afbouw en Advies. Samen bieden ze een aanbod voor verschillende doelgroepen zoals off- en online retailers, (binnenhuis)architecten, projectinrichters en stylisten. Ook de consument is welkom om zich te laten inspireren en informeren.

DWI is gewoon te bezoeken, maar uitsluitend op afspraak met exposant(en) met met maximaal drie personen gelijktijdig, waarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden genomen. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. Op de maandag is het MarketDay (XL) waarbij meerdere showrooms geopend zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, vakbeurs, voorjaarsvakbeurs, najaarsvakbeurs, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden