Duurzame gordijnencollectie

Maandag 06 november 2023

De nieuwste EFF-gordijncollectie, waar duurzaamheid centraal staat, is toegevoegd aan de Lifestyle collectie van Headlam.
Duurzame gordijnencollectie

De nieuwe collectie van Headlam bestaat uit drie Re-Life interieurstoffen, allen gemaakt van gerecyclede materialen. De Eco Friendly Fabrics of EFF-collectie richt zich op het gebruik van materialen die volgens de grossier goed zijn voor de planeet, zonder in te leveren op stijl. Het materiaal komt van een bestaand consumentenproduct, denk hierbij aan PET-flessen, visnetten, oude kleding enzovoorts, dat opnieuw wordt verwerkt tot een basismateriaal waarvan nieuwe producten worden gemaakt.

1. De gordijnstof Believe biedt een transparante, nonchalante en toch elegante uitstraling. Deze gordijnstof heeft negentien verschillende kleuropties en heeft volgens Headlam een bijzondere weving.

 

2. De gordijnstof Evolve is een overgordijn in maar liefst 24 prachtige kleuren.

 

3. De gordijnstof Patience is tevens een overgordijn met nog meer, 28, verschillende kleuren.

 

Duurzaamheid is soms een complex onderwerp. Daarom staat op iedere staal een QR-code, die verwijst naar de Lifestyle-Interior website. Op deze site is uitgebreid te lezen waar de Eco Friendly Fabrics-collectie voor staat en uit bestaat.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

nieuws, interieur, gordijnen, collectie. lifestyle, duurzaam, eco, grondstoffen, natuurlijk, circulair, dimensie, kleuren, overgordijn, gordijnstof, ecofriendly, kleurenvariatie, elegant, transparant, dimensie, petflessen, visnetten, kleding, #headlam, #lifestyleinterior, #relife, #eff, #ecofriendlyfabrics

Gerelateerd nieuws
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
 
Kennis opdoen op R+T 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden