Dutten op het werk met Manerba

Donderdag 14 maart 2019

De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
Dutten op het werk met Manerba
Dutten op het werk met Manerba Dutten op het werk met Manerba Dutten op het werk met Manerba

Volgens Manerba spa gaan slapen en werken prima samen, omdat een dutje de productiviteit ten goede komt. Het Italiaanse bedrijf introduceert op Salone del Mobile daarom een daybed om te relaxen op kantoor.

 

De bank is ontworpen door designers Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen en heeft een vrouwelijke, knusse en toch moderne uitstraling. Undecided is niet alleen gemaakt om te luieren, maar ook om letterlijk op te laden. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde draadloze oplader.

 

De leuning is beschikbaar in verschillende hoogtes, gevormd door 2, 3 of 4 kussens. De bank kan daarnaast uitgevoerd worden met een draaibare of vaste basis en is leverbaar in veel verschillende kleuren.Links

www.salonemilano.it
www.manerbaspa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, bank, design, #marnerbaspa, #salonedelmobile, #raffaellamangiarotti, #ilkkasuppanen

Gerelateerd nieuws
 
Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi
lees verder
Hilco lokaal aangeboden
Op 18 maart werd de allereerste lokaal geproduceerde Hilco-draaifauteuil officieel overhandigd aan gedeputeerde Hubert Mackus van de Provincie Limburg.
lees verder
 
Westwing eindelijk zwart?
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
HMC weer op Masterly
Milaan gaat kennismaken met nieuwe Nederlandse Meesters: (oud)studenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) presenteren hun werk tijdens de Salone del Mobile 2019 tussen bekende werken van de oude Nederlandse Meester Rembrandt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden