Dutten op het werk met Manerba

Donderdag 14 maart 2019

De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
Dutten op het werk met Manerba
Dutten op het werk met Manerba Dutten op het werk met Manerba Dutten op het werk met Manerba

Volgens Manerba spa gaan slapen en werken prima samen, omdat een dutje de productiviteit ten goede komt. Het Italiaanse bedrijf introduceert op Salone del Mobile daarom een daybed om te relaxen op kantoor.

 

De bank is ontworpen door designers Raffaella Mangiarotti and Ilkka Suppanen en heeft een vrouwelijke, knusse en toch moderne uitstraling. Undecided is niet alleen gemaakt om te luieren, maar ook om letterlijk op te laden. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde draadloze oplader.

 

De leuning is beschikbaar in verschillende hoogtes, gevormd door 2, 3 of 4 kussens. De bank kan daarnaast uitgevoerd worden met een draaibare of vaste basis en is leverbaar in veel verschillende kleuren.Links

www.salonemilano.it
www.manerbaspa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, bank, design, #marnerbaspa, #salonedelmobile, #raffaellamangiarotti, #ilkkasuppanen

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden