Design Tales verhuist

Donderdag 15 februari 2024

Het licht van Design Tales gaat aan op een nieuwe locatie. De op donderdag 28 maart viert het agentschap voor hoogwaardige internationale designmerken de opening een nieuwe showroom in Hilversum.
Design Tales verhuist

Hoewel het bedrijf al open is voor een kopje koffie wordt op 28 maart echt de opening gevierd. In het nieuwe pand zijn natuurlijk producten van de verschillende merken te bewonderen die het bedrijf verdeelt. Dit zijn: Audo, Anour, Emu, Frederica, Massimo, Ondarreta, St Leo, Tonone en Qliv.

 

Het pand wordt gedeeld met twee partners: Perletta en Raw Concept. Het nieuwe adres van Design Tales is: Fransiscusweg 10A-1, Hilversum.Links

www.designtales.nl
www.perlettacarpets.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, muurafwerking, wandbekleding, wandafwerking, pleister, verf, muurverf, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales,

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden