De Woonindustrie krijgt vorm

Vrijdag 27 juni 2014

De metamorfose van HTC naar De Woonindustrie is op dit moment in volle gang. In het pand wordt druk verbouwd, maar ook het concept wordt flink onder handen genomen.
De Woonindustrie krijgt vorm
De Woonindustrie krijgt vorm De Woonindustrie krijgt vorm De Woonindustrie krijgt vorm De Woonindustrie krijgt vorm De Woonindustrie krijgt vorm

Een mooi voorbeeld hiervan is het segment ‘lifestyle’, dat in De Woonindustrie in de volle breedte vertegenwoordigd is met o.a. y-Boo, Comfort Line, Coming Lifestyle, DTP, Eleonora, Evergreen, La Tendence, Nijwie, Passe Partout, Ravenstein, RB Collection, Richmond interiors, Soho, Teugra en Vermeer. Met deze merken heeft De Woonindustrie lifestyle partijen met grote aantrekkingskracht, die mede debet zijn aan de vernieuwde uitstraling.

 

Eerste beurs

De eerste beurs van De Woonindustrie vindt plaats van maandag 15 t/m woensdag 17 september aanstaande. Deze vakdagen zijn uitsluitend bestemd voor interieurprofessionals en zijn geheel in de nieuwe formule, met bestaande en nieuwe exposanten. Wie deze nieuwe deelnemers aan De Woonindustrie zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt. Hou

interieurjournaal.com daarom in de gaten voor een update.

 

De Woonindustrie is gevestigd aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Kijk

voor meer informatie op www.hometradecenter.nl

 

 

 

 

 Links

www.hometradecenter.nl

Tags

wonen, interieur, lifestyle, meubel, slapen, interieurbekleding, textiel, vloer, verlichting, decoratie, woonaccessoire

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden