Data Proposte 2020 bekend

Vrijdag 09 augustus 2019

De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
Data Proposte 2020 bekend

Was de beurs dit jaar twee weken vroeger dan normaal, nu zal Proposte weer 'gewoon' eind april worden gehouden, vaan maandag 27 tot en met woensdag 29 april 2020. De vorig jaar gewijzigde weekdagen (maandag-woensdag i.p.v. woensdag-vrijdag) blijven dus wel intact. Ook de locatie blijft gelijk: Villa Erba en Villa Antica in Cernobbio (Como).

De openingstijden zijn van 9-18 uur, de laatste dag tot 16 uur.

In de afgelopen vijf jaar heeft Proposte samengewerkt met de aangrenzende beurs, de International Observatory (gepromoot door Ascontex Promozioni) op loopafstand van Villa Erba in het Sheraton Lake Como Hotel, Spazio Como, Cernobbioshed en Villa Bernasconi.
Links

www.ascontexeditoriale.com
www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden