Coulisse Academy Week op R+T

Dinsdag 16 februari 2021

Pas volgend jaar februari ontmoet de zonweringsbranche elkaar hopelijk weer tijdens de R+T in Stuttgart. Dit jaar is er als alternatief van 22 tot 25 februari R+T Digital, waar Coulisse zich uitgebreid presenteert.
Coulisse Academy Week op R+T
Coulisse Academy Week op R+T

Coulisse presenteert op de R+T Digital 2021 een innovatieve totaaloplossing van inspirerende collecties, geavanceerde systemen en slimme automatisering. De digitale beurs staat voor deze specialist uit Enter in het teken van de Coulisse Academy Week.

 

Bezoekers kunnen zich in de virtuele stand van Coulisse verdiepen in de wereld van raambekleding met interactieve catalogi, inspirerende video’s en webinars. Coulisse-experts zijn iedere dag van 9.00u tot 17.00u aanwezig om via de live chatbox vragen te beantwoorden.

 

Tijdens de R+T Digital 2021 presenteert Coulisse een totaaloplossing. Het bedrijf introduceert Living Beauty, een tijdloze textielcollectie geïnspireerd op de schoonheid van de wereld. De collectie bestaat uit duurzame stoffen, verfijnde texturen en luxueuze velvets. Hiernaast worden de laatste noviteiten getoond op het gebied van modulaire systemen en slimme automatisering met motionblinds.

 

Door bezoekers deel te laten nemen aan een e-learning programma in het auditorium van de virtuele stand wordt de mogelijkheid geboden om tijdens R+T Digital 2021 alle ins en outs van de nieuwste concepten te ontdekken in slechts tien minuten, gepresenteerd door Coulisse-experts.

 

Registreren is vanaf nu mogelijk met de gratis toegangscode RTCOULISH0121 voor een bezoek aan de virtuele stand van Coulisse tijdens de R+T Digital 2021. Daarbij maak je kans op een Apple HomePod mini, Eve Energy Smart Plug & Power Meter of de exclusieve interieurparfum van Coulisse.Links

www.coulisse.nl
www.coulisse.com/academyweek
www.trevira.com
www.messe-stuttgart.de/r-t/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissé, shades, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, personalia, academy, zonwering, beurs, #coulissse, #trevira, #treviracs, #rt2021, #rt2022

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden