Combo Design en Dopmeijer failliet

Maandag 20 november 2023

De twee vestigingen van de bekende Utrechtse meubelzaak Combo Design zijn dicht vanwege het faillissement dat vorige week werd uitgesproken. Ook Dopmeijer uit Dedemsvaart onderging dit lot.
Combo Design en Dopmeijer failliet

De interieurwinkel Combo Design had twee locaties in Utrecht: op de St. Jacobsstraat 12 en aan de Oudegracht 187 (foto), daar onder de naam Combo aan de Gracht. Beide vestigingen zijn gesloten. Combo Design verkocht meubelen, verlichting, karpetten en woonaccessoires van verschillende (internationale) labels.

Op de Sint Jacobsstraat was eerder ook al een interieurzaak gevestigd, Koot Light & Design, dat bankroet ging, in 2004.

Dat was ook het oprichtingsjaar van Combo Design, waar volgens de inschrijving van de Kamer van Koophandel vijf mensen werkten. Bij Combo aan de Gracht, ingeschreven in 2015, waren dat er drie.

Tevens moest het in Nieuwegein gevestigde bedrijf Gewoonnl, ook handelend onder de naam Combo Design Online, op dezelfde dag de boeken neerleggen. Dit bedrijf was in 2020 opgericht en had twee medewerkers.

De curator is V.H.B. Kruit van Haut Legal Utrecht. Telefoon +31 30-7600001. Email utrecht@hautlegal.nl.

Eveneens is de firma Dopmeijer uit Dedemsvaart, specialist in tafels op maat, een dag later failliet verklaard. Het bedrijf had een showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Curator is H.J.G.M. te Woerd van Daniels Huisman Advocaten uit Almelo. Telefoon +31 546-760860. E-mail almelo@danielshuisman.eu.Links

www.combodesign.nl
www.dopmeijereikentafels.nl
www.hautlegal.nl
www.danielshuisman.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, 30153429, 64132382, 58599037, 76841073, #failliet, #combodesign, #dopmeijer

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden