Cloudpillo bij Beter Bed

Donderdag 02 november 2023

Het online merk Cloudpillo is per 1 november ook te koop bij een aantal filialen van Beter Bed.
Cloudpillo bij Beter Bed
Cloudpillo bij Beter Bed

Vanaf 1 november 2023 zijn de hoofdkussens van Cloudpillo uit Uden exclusief te koop in 26 winkels en de online webshop van Beter Bed met het hoofdkantoor eveneens in Uden. Beter Bed zet al jaren in op het verbeteren van slaap als onderdeel van de merkbelofte ‘beter slapen, beter leven’. De afstelbare Cloudpillo hoofdkussens sluiten hier goed bij aan.

 

Cloudpillo is een jong merk dat flink aan de weg timmert. Het bedrijf werd pas 2,5 jaar geleden opgericht door jonge ondernemers Lars van der Wijst (21) en Jens Timmers (22).

 

Lars van der Wijst: 'Ons bedrijf groeit hard, de online shop is succesvol dus het is fantastisch dat we straks ook fysiek in de winkel liggen. We zijn trots op de samenwerking met Beter Bed, de grootste slaap retailer van Nederland. Het is een nieuwe mijlpaal in onze groei. Een goed passend hoofdkussen is essentieel om goed te slapen. Onze kussens zijn individueel afstelbaar, zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam en verminderen nekklachten. Zo werken we samen met Beter Bed aan een betere nachtrust van consumenten.'

 

John Kruijssen, ceo Beter Bed: 'Beter slapen maakt mensen gelukkiger, gezonder en productiever. Beter slapen verlaagt stress, verbetert de vitaliteit en je voelt je gelukkiger. Het is onze missie om consumenten meer bewust te maken van het belang van goed slapen. Daarbij past een uitgebalanceerd palet van merken en producten. Door Cloudpillo aan ons assortiment toe te voegen kunnen we een nog bredere doelgroep bewust maken van het belang van goed slapen.'

 

Cloudpillo richt zich op het verbeteren van de nachtrust van mensen en biedt een ‘afstelbaar’ hoofdkussen gevuld met memoryfoam aan. Dat past zich aan aan het hoofd van de slaper. Dankzij een rits aan de zijkant kan die de hoeveelheid foamvlokken en daarmee de dikte van het kussen aanpassen. Via intensieve online marketing (vooral socials) wordt het product verkocht.

 

Naar eigen zeggen verdubbelde de omzet in 2022 tot € 3 miljoen en dit jaar gaat hij nog een keer over de kop. ‘We gaan minimaal doorgroeien naar 100.000 kussens en de omzet verdubbelen, en ik denk zelfs verdriedubbelen.’ aldus de oprichters.Links

www.beterbed.nl
www.cloudpillo.nl

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, slapen, winkelketen, hoofdkussens, dekbedden, slaapproducten, online, webshop, retailrookie, nachtrust, afstelbaar, ondersteuning, #beterbed, #cloudpillo

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden