Cloudpillo bij Beter Bed

Donderdag 02 november 2023

Het online merk Cloudpillo is per 1 november ook te koop bij een aantal filialen van Beter Bed.
Cloudpillo bij Beter Bed
Cloudpillo bij Beter Bed

Vanaf 1 november 2023 zijn de hoofdkussens van Cloudpillo uit Uden exclusief te koop in 26 winkels en de online webshop van Beter Bed met het hoofdkantoor eveneens in Uden. Beter Bed zet al jaren in op het verbeteren van slaap als onderdeel van de merkbelofte ‘beter slapen, beter leven’. De afstelbare Cloudpillo hoofdkussens sluiten hier goed bij aan.

 

Cloudpillo is een jong merk dat flink aan de weg timmert. Het bedrijf werd pas 2,5 jaar geleden opgericht door jonge ondernemers Lars van der Wijst (21) en Jens Timmers (22).

 

Lars van der Wijst: 'Ons bedrijf groeit hard, de online shop is succesvol dus het is fantastisch dat we straks ook fysiek in de winkel liggen. We zijn trots op de samenwerking met Beter Bed, de grootste slaap retailer van Nederland. Het is een nieuwe mijlpaal in onze groei. Een goed passend hoofdkussen is essentieel om goed te slapen. Onze kussens zijn individueel afstelbaar, zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam en verminderen nekklachten. Zo werken we samen met Beter Bed aan een betere nachtrust van consumenten.'

 

John Kruijssen, ceo Beter Bed: 'Beter slapen maakt mensen gelukkiger, gezonder en productiever. Beter slapen verlaagt stress, verbetert de vitaliteit en je voelt je gelukkiger. Het is onze missie om consumenten meer bewust te maken van het belang van goed slapen. Daarbij past een uitgebalanceerd palet van merken en producten. Door Cloudpillo aan ons assortiment toe te voegen kunnen we een nog bredere doelgroep bewust maken van het belang van goed slapen.'

 

Cloudpillo richt zich op het verbeteren van de nachtrust van mensen en biedt een ‘afstelbaar’ hoofdkussen gevuld met memoryfoam aan. Dat past zich aan aan het hoofd van de slaper. Dankzij een rits aan de zijkant kan die de hoeveelheid foamvlokken en daarmee de dikte van het kussen aanpassen. Via intensieve online marketing (vooral socials) wordt het product verkocht.

 

Naar eigen zeggen verdubbelde de omzet in 2022 tot € 3 miljoen en dit jaar gaat hij nog een keer over de kop. ‘We gaan minimaal doorgroeien naar 100.000 kussens en de omzet verdubbelen, en ik denk zelfs verdriedubbelen.’ aldus de oprichters.Links

www.beterbed.nl
www.cloudpillo.nl

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, slapen, winkelketen, hoofdkussens, dekbedden, slaapproducten, online, webshop, retailrookie, nachtrust, afstelbaar, ondersteuning, #beterbed, #cloudpillo

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden