Chapeau voor Kampschreur

Maandag 27 december 2021

Afgelopen vrijdag werd Dick Kampschreur senior in het zonnetje gezet voor zijn jaren lange inzet voor de BVP.
Chapeau voor Kampschreur
Chapeau voor Kampschreur Chapeau voor Kampschreur

Een dag voor kerst werd Dick Kampschreur senior (foto 1 en foto 2, rechts), oprichter van de firma Kampschreur Projectstoffering te Zoeterwoude, bedankt voor vanwege zijn jarenlange inzet als bestuurder en lid van Raad van Toezicht van Branche Vereniging Projectinrichting (BVP). Dat meldt bestuurslid Mark Jongkind (foto 2, links), tevens projectadviseur van Luxaflex Nederland.

 

Uit handen van secretaris Ab Sprong (foto 2, midden) ontving Dick het prachtige en toepasselijke beeldje  'Chapeau' namens het gehele bestuur en de 127 leden van BVP. Als de mogelijkheden het weer toe laten is het de bedoeling dat Dick weer bij diverse activiteiten en op ledenvergaderingen aanwezig zal zijn.

 

Zijn zoon Robert (foto 3; BVP) neemt zijn taken als lid van Raad van Toezicht over.
Links

www.bvprojectinrichting.nl
www.kampschreur.nl
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, projecten, projectinrichting, vloeren, raamdecoratie, confectie, bestuur, personalia, dick kampschreur, mark jongkind, robert kampschreur, #bvp, #kampschreur, #luxaflex, #bvp, #ppi, #brancheverenigingprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden