Burgemeester sluit beddenwinkel

Donderdag 23 mei 2024

Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
Burgemeester sluit beddenwinkel

Foto: Facebook Boxspringstudio

 

 

Bij de explosie was er niemand in het pand aan de Brandts Buyskade in Leiden Zuidwest aanwezig, dus er waren geen gewonden. Wel werd de ruit van de toegangsdeur van de Boxspringstudio vernield en ontstond er schade aan de gevel. De politie zoekt getuigen en video-opnamen uit de buurt. De Boxspringstudio is een bedrijf dat (zowel online als offline) stunt met boxsprings en matrassen, daarnaast wordt er ook raamdecoratie verkocht. Volgens De Telegraaf doet het pand in de aanloop naar Nieuwjaar ook dienst als vuurwerkverkooppunt.

 

Van der Velden houdt het pand vier weken gesloten vanwege het incident. Dat gebeurt 'ter bescherming van de omgeving en om herhaling te voorkomen'. Daarna wordt gekeken of 'aanvullende maatregelen' nodig zijn. 'Het is een ernstige verstoring van de openbare orde en veiligheid en heeft een negatieve invloed op het openbare leven en het woon- en leefklimaat,' schrijft de interim-burgemeester in een schriftelijke aankondiging.Links

www.boxspringstudio.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, boxspring, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, retail, winkel, sluiting, #boxspringstudio

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden